Vilkår og betingelser for FabsShop

FabsShop
Fabrikators Distribution A/S
Mesterlodden
2820 Gentofte
Denmark
CVR: 31773628

Betaling

FabsShop accepterer online betalinger med følgende kreditkort Visa/Dankort, Visa, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Maestro, American Express, Paypal, ApplePay.

Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når den fysiske vare er afsendt eller det virtuelle produkt er oprettet, medmindre andet er aftalt eller angivet på din ordre.

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms.

På hjemmesiden anvendes følgende valutaer til prisfastsættelse:

Danmark - Kroner (DKK), Euro (EUR)

FabsShop bruger en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokollen, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre tredjeparter.

Fabrikators Distribution AS' eget websted anvender også kryptering med SSL-protokol.

Levering og forsendelse

Leveringstiden for din ordre er 2-5 hverdage.

Fabrikators Distribution AS bruger GLS - Privat, GLS - Pakkeshop, PostNord - Privat, PostNord - Valgfrit udleveringssted, DAO - Direkte, DAO - Pakkeshop til forsendelse af dine bestilte varer.

Fragtomkostningerne beregnes ud fra varernes vægt.

Du kan vælge at få din forsendelse sendt med levering til din privatadresse eller til den nærmeste pakkeshop.

Du modtager et Track and Trace-nummer ved forsendelsen, som gør det muligt for dig at spore forsendelsen til enhver tid.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelse)

FabsShop tilbyder 14 dages fuld refusion på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller angivet i din ordre.

Perioden på 14 dage begynder den dag, hvor ordren leveres.

Eventuelle returomkostninger, som du selv afholder.

Anmodningen om annullering skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og skal være os i hænde senest 14 dage efter, at vi er blevet informeret om din brug af fortrydelsesretten/fortrydelsesretten.

Hvis du ønsker at gøre brug af din ret til at fortryde købet, skal du sende os en e-mail til os på info@fabrikators.com I din besked skal du tydeligt gøre os opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Tilstanden af den vare, du har returneret

Du er ansvarlig for produktets tilstand og for varens værdiforringelse som følge af anden håndtering end den, der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og funktion.

Det betyder, at du skal prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis genstanden er testet/brugt ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af nedsat værdi. Det betyder, at når købet annulleres, får du en mindre del eller intet af købsbeløbet refunderet. Det er op til FabsShop at vurdere varens tilstand.

Garanti

Der er 2 års garanti på produkterne i henhold til den danske købelov. Garantien gælder for alle fejl i software, materiale og fremstilling.

Reklamationer vedrørende fejl og mangler skal anmeldes til FabsShop inden for en rimelig tid efter modtagelsen af varerne. Vi betragter maksimalt en måned som en rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger.

Reklamationen giver afkald på retten til garanti, hvis varen behandles forkert eller usædvanligt.

FabsShop dækker returomkostninger i rimeligt omfang.

Når du returnerer, bedes du kontakte os på:

Fabrikators Distribution AS

Mesterlodden 1, 2820 Gentofte. Telefon 60855678

Klager over garantien vil ikke blive accepteret, hvis de sendes pr. efterkravssystem.